„Аванти“ ще бъде магазин на шестото издание на прочутия фестивал на напитките с класа – Whisky, Rum & Wine, организиран от „Оптимист 1“. Домакин на събитието е столичният хотел „Маринела“, където на 29 и 30 април 2022 г. ще се съберат почитателите и ценители на премиум напитки, които превръщат живота в кино, а на киното дават живот. Мотото на фестивала е „Ела, загрей“!

След двугодишна пауза Whisky, Rum & Wine се задръща, с голям брой участници и ексклузивни премиери. В рамките на два изложбени дни се презентират над 500 редки селекции на най-отбраните и луксозни  брандове в категориите – уиски, ром, ликьори и вина.

След повече от двугодишно поставяне на пауза на една от най-важните и определящи човека характеристики – общуването с другите, сме готови да поемем глътка свеж въздух. Свободата и изборът на клиента е много важна за нас. Завръщането към добре познатия ритъм на социалния ни живот е нещо, към очакваме с нетърпение и интерес. Защото това, че нямаше подобни събития, в активното време на пандемия, не означава, че компаниите са стояли също на пауза. Напротив, истинският професионалист не стои на едно място, той се развива и търси нови и нови територии, вкусове, предизвикателства. Точно това ще представим на предстоящото изложение Whisky, Rum &Wine 2022!“, коментира организаторът на събитието Петър Керемидчиев от „Оптимист 1“.

В трите зали на хотел Маринела – София 1, София 2, София 3, ще се представи висшият пилотаж в трите категории – уиски, ром и вино, а за истинските познавачи в зала „Киото“ ще се организират майсторски класове, посветени и вдъхновени на най-новото и интересното в този сегмент.

Най-доброто от най-доброто е нашата максима. Неслучайно сме заложили на формулата Master Tеst, защото това издание на Whiskey Rum &Wine e майсторско издание, селекция делукс и сме горди, че успяваме да поддържаме това темпо и скорост в добра конкурентна среда и силен интерес от страна на познавачите и любителите на трите напитки!“, добавя Петър Керемидчиев.

Двудневен билет за „Spirit“ зала (уиски и ром) е на стойност 20 лв., към който е препоръчително да се закупят от касите на фестивала талони за дегустация, а третото изкушение – златният билет, който струва 40 лв., ще се предлага в бонус от 10 талона за дегустация. Изненадата за всички закупили билети е подаръкът, който получават – своя лична чаша за дегустация, избрана специално за типа билет и предпочитаната напитка.

От касите на фестивала могат да се закупят билети и талони за дегустация, а от магазина към изложението („Аванти„) – почти пълната гама на представяните алкохолни напитки, както и серия за ценители – лимитирани и специално шамповани за изложението и с логото на изложението алкохолни изкушения.