„Аванти“ ще бъде официален магазин на WHISKEY FEST SOFIA 2022.

Събитието ще се проведе от 7 до 9 октомври в Sofia Event Center, Paradise Center.

⇢ над 200 вида уиски

⇢ Ром & Коняк селекция

⇢ Мастър класове

⇢ Lounge зала

⇢ Teраса: храна и миниголф

⇢ Музика и приятели

На входа всеки посетител ще получи еко-раница с професионална уиски чаша и уиски паспорт, в който ще събира печати от над 30 щанда с бутикови и висок клас марки. Всеки, който успее да събере печати в рамките на феста, участва за награди, осигурени от организатора.

В основната зала, обикаляйки щандовете, ще опитате различни видове напитки (уиски, ром, коняк), ще се запознаете със световните класики и бутикови уискита, ще научите повече за уиски традициите и ще печелите награди.

В lounge зоната ще можете да се отпуснете с пури, кът за разговори и срещи и ВИП-тераса.

Ако се регистрирате на фестивала на щанда на Gift Tube, ще участвате в томбола за незабравимо преживяване – ваучер за полет с балон за двама.

Прекарайте 3 дни в очарованието на хубавото уиски, което ще Ви пренесе от далечна Индия, през островни уискита, Европейски, Американски и Ирландски класики и още изненади.

Заповядайте на едно незабравимо преживяване за любители, ценители и приятели.

Кликнете тук и запазете Вашите билети

В ЦЕНАТА НА БИЛЕТА СА ВКЛЮЧЕНИ:

✓ вход за Фестивала

✓ еко-чанта

✓ професионална дегустационна уиски чаша Glencairn

✓ книжка-справочник с информация за изложителите на феста, марки, дестилерии, томбола

! На събитието се допускат само лица над 18 години. Присъствието на деца с придружител няма да е позволено!

Организатор на събитието: Форт Инвест ЕООД

В  рамките на три дни почитателите на уискито отново ще имат възможността да опитат повече от 300 вариации на 101 познати, нови и нишови марки уиски. Съпътстващи събития към фестивала на уискито ще са изложения, майсторски класове и много други забавления и активности.

WHISKEY FEST SOFIA е най-голямото и престижно уиски събитие в Централна и Източна Европа. Фестивалът е празник за всички почитатели, колекционери и уиски ентусиасти, като в рамките на три дни представя палитра от вкусове от цял свят.

Нарастващият интерес към „водата на живота“ събира все повече последователи у нас. И тази година изложителите, експертите, щандовете, майсторските класове и съпътстващата програма на фестивала очакват многобройните приятели на уиски в България.

Уиски фестът е прекрасно място за разпускане, забавление с приятели и навлизане в тайните на уискито от цял свят. Whisky Fest Sofia сще се проведе за 9-ти път – събитие, което ще остане в сърцата на любителите на качествените напитки и на истинските ценители.

„Обиколи света на уискито за 3 дни“ е мотото на тазгодишния фестивал.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=gAEsChFhFV8]

Проверка на възрастта

С натискането на „ДА“ удостоверявам, че съм над 18 години.

или

Винаги се наслаждавайте отговорно.