Веригата за продажба на бързооборотни стоки „Аванти“ е създадена през 2003 г. В момента в нея участват 45 магазина в София, Варна, Бургас и Велико Търново, собственост на „Аванти 777“, и 19 обекта на франчайз в София, Благоевград, Видин, Кърджали, Перник, Пловдив, Своге и Стара Загора.
АВАНТИ не спира да се доказва на своите клиенти, като залага на добро качество на най-ниски цени!

„Аванти“ се отличава с:

Модерна визия

Всички магазини от верига АВАНТИ са изградени в съответствие с местните нормативни изисквания в оборуването и начина на обслужване. Отличават се с модерна визия на интериора, която придава изключителност на всеки един обект.

Пазарни резултати

Търговските обекти на АВАНТИ разполагат с инсталирани терминали за разплащане с международни и национални кредитни и дебитни карти. За постигане на положителни пазарни резултати АВАНТИ се стреми към високо качество на обслужване на своите клиенти. Работното време на търговските обекти е съобразено с нуждите на клиентите с цел постигане на максимално удобство и улеснение за тях.

Ценови инструменти

Веригата предлага постоянно голям брой от трайно наложени ценови инструменти и промоционални активности. В допълнение, АВАНТИ гарантира на своите клиенти бързо обслужване и наличие на стоки в промоция. Всичко това, в комбинация с внимателно подбрания асортимент и удобната локация на магазините, превръща АВАНТИ в атрактивния магазин, в който всеки клиент намира бързо и лесно каквото търси.

Екип от професионалисти

С течение на годините АВАНТИ изгради колектив, който е не просто изпълнител, а неделима част от растежа на компанията. Ние насърчаваме непрекъснато нашите служители да бъдат инициативни и да споделят своите идеи – твьрдо вярваме в личния принос на всеки от тях. Знанията и уменията, които те придобиват, чрез различни вътрешнофирмени и специализирани обучения, допринасят за по-високото качество и добавена стойност, която предлагат на нашите клиенти. 

Доволните клиенти са нашата цел!

Удовлетвореността на нашите клиенти е основна цел в ежедневната ни работа. Особено много държим на фирмените принципи и културата на работа в екип. Убедени сме, че удовлетвореността на нашите клиенти е пряко свързана с удовлетвореността на служителите ни.

Проверка на възрастта

С натискането на „ДА“ удостоверявам, че съм над 18 години.

или

Винаги се наслаждавайте отговорно.