Добре дошли

Добре дошли на обновения ни сайт.

В категория Цени продукти ще намерите опростена подредба на всички наши продукти, позволяващта бързо и лесно намиране на всеки продукт и неговата цена.

В модула Най-търсени продукти автоматично се показват продуктите за които са направени най-много търсения от нашите клиенти.

Раздела Шок цени показва текущите ни промоции и намаления.

Всички цени са с включено ДДС

Ново в Аванти

Arrogant frog? Арогантната жаба
Дизайнът на френските вина е все още сериозно притиснат под камъка на традицията. Преобладават пасторални картини, замъци, реки, лозя и хералдически знаци.

Продължава...
В момента има 42 посетителя в сайта

Любопитни Факти

Four Roses. Видове

Алкохол

Компанията стартира през 1884 година в Луисвил, щата Кентъки. Неин основател е Пол Джонс Jr. Името на компанията е свързано по интересен начин с неговата любима, която му казала, ако реши да приеме неговото предложение за женитба, на предстоящия голям бал ще носи четири червени рози. Тя го направила и този факт послужил като вдъхновение за новия бърбън бизнес.

 

Коктейли с водка

Алкохол

501 Blue
Необходими продукти:
30 мл. водка
20 мл. Шнапс боровинка
20 мл. Синьо Кюрасо
Спрайт или 7UP
Чаша – Колинс
Начин на приготвяне: Разбийте първите три съставки в шейкър с лед и прецедете в чаша Колинс. Долейте с газираната напитка, украсете със спирала от лимон и сервирайте със сламка.

 

Водка Финландия

Алкохол

Преди 10 000 години, Финландия е била покрита с дебел слой лед - това е периодът на "Истинското начало" в историята на финландската водка. Когато настъпило затопляне и Незалязващото слънце започнало да разтопява хилядолетните ледници, започнал периодът на "Истинското пробуждане".

 

Посрещнете зимата с коктейл в ръка

Алкохол

Идването на студеното време слага край на много удоволствия - препичането на слънце и дългите разходки, но не и на приятните моменти с освежаващ коктейл.

 
Още статии...
Тютюневи Изделия
За пурите и пуретите...
"Ако съпругата Ви не харесва аромата на Вашата пура, сменете съпругата." Зино Давидоф
Продължава...