Добре дошли

Добре дошли на обновения ни сайт.

В категория Цени продукти ще намерите опростена подредба на всички наши продукти, позволяващта бързо и лесно намиране на всеки продукт и неговата цена.

В модула Най-търсени продукти автоматично се показват продуктите за които са направени най-много търсения от нашите клиенти.

Раздела Шок цени показва текущите ни промоции и намаления.

Всички цени са с включено ДДС

Ново в Аванти

Arrogant frog? Арогантната жаба
Дизайнът на френските вина е все още сериозно притиснат под камъка на традицията. Преобладават пасторални картини, замъци, реки, лозя и хералдически знаци.

Продължава...
В момента има 17 посетителя в сайта

Здраве

“Перие” - шампанското сред минералните води

Любопитни Факти - Здраве

Чудотворната течност е открита преди векове от Цезар във Франция
Фабриката на компанията във Вергиз е известна като "Катедралата"

 

"Минералната вода - неизчерпаем източник на здраве и красота"

Любопитни Факти - Здраве

"Минералната вода - неизчерпаем източник на здраве и красота. Има ли необходимост да редуваме слабоминерализираните води в ежедневието?"По темата дискутираха известни български експерти - проф. д-р Стефка Петрова, националният консултант по хранене и диетика и проф. Димитър Костадинов, експерт с дългогодишна практика в областта на балнеологията и рехабилитацията.

 

Натурални сокове

Любопитни Факти - Здраве

 Натурални сокове
С какво са полезни натуралните сокове?
Натуралните сокове понякога се препоръчват пред обикновения прием на пресни плодове и зеленчуци, особено през лятото, поради по-бързата им асимилация от организма. Още в древността е било известно, че плодовите и зеленчуковите сокове са много полезни за здравето, и че те са незаменим източник на витамини и други важни за човешкия организъм вещества.......

 

Бадемите връщат младостта

Любопитни Факти - Здраве
Бадемите връщат младостта
Авокадото пази косата и най-милото на господата
Ядките опъват бръчките и вдигат либидото
Ужас! Вече няма как да скриете първите бръчици, "цъфнали" около очите ви. Кожата ви не е толкова еластична, а тлъстинките около корема продължават да се трупат - въпреки диетите. Мускулите не са така стегнати, а умората ви надвива все по-лесно. Приемете го - вече не сте на 25. Но и това не е болка за умиране. Затова - не се предавайте на капризите на ЕГН-то. Никога не е късно да се подмладите - и то без куп хапчета и скъпа козметика. А с проста, но безценна диета. ......
 
Тютюневи Изделия
За пурите и пуретите...
"Ако съпругата Ви не харесва аромата на Вашата пура, сменете съпругата." Зино Давидоф
Продължава...