Добре дошли

Добре дошли на обновения ни сайт.

В категория Цени продукти ще намерите опростена подредба на всички наши продукти, позволяващта бързо и лесно намиране на всеки продукт и неговата цена.

В модула Най-търсени продукти автоматично се показват продуктите за които са направени най-много търсения от нашите клиенти.

Раздела Шок цени показва текущите ни промоции и намаления.

Всички цени са с включено ДДС

Ново в Аванти

Пенливо Вино Бабълс 0,75 л. Карнобат
Нова марка в семейството на Карнобат. Италианският им контрагент Villa Di Vino Italia е поверил маркетинга и дистрибуцията на нова за България марка, станала популярна на остров Корсика и хит сред летните туристи и забавления. Напитка с невероятни качества и свежест.

Продължава...
В момента има 47 посетителя в сайта

Алкохол

Винарска изба "TODOROFF"

Любопитни Факти - Алкохол

Винарска изба "TODOROFF" е специализирана в производството нa висококачествени червени вина в бутикови серии и ограничени количества. Тя се намира в сърцето на Тракия в едно от емблематичните за българското винопроизводство село Брестовица.

 

Как да забъркаме зимните коктейли

Любопитни Факти - Алкохол

Дълга зима, къси дни, мръсен сняг и заледени улици, термометърът от месец ударил далече под нулата, а оловното небе - свъсено и ниско, аха да те захлупи в преспите. Душата ти скърца от жал и печал, настроението мрачно, депресията е твой зимен спътник.

 

Писани Фраголино Росо Виво

Любопитни Факти - Алкохол

Наименование: Semi-sparkling wine
Сорт: Бленд от червено грозде
Произход: Валдобиадене, Италия

 

Писани Фраголино Бианко Виво

Любопитни Факти - Алкохол

Наименование: Semi-sparkling wine
Сорт: Бленд от бяло грозде
Произход: Валдобиадене, Италия

 
Още статии...
Тютюневи Изделия

Историята на тютюна
Насладата от тютюна трае дълго и вкусът му се усеща дори след като цигарата, пурата или лулата е изгасена. Това изкушение има и своя история.

Продължава...