Добре дошли

Добре дошли на обновения ни сайт.

В категория Цени продукти ще намерите опростена подредба на всички наши продукти, позволяващта бързо и лесно намиране на всеки продукт и неговата цена.

В модула Най-търсени продукти автоматично се показват продуктите за които са направени най-много търсения от нашите клиенти.

Раздела Шок цени показва текущите ни промоции и намаления.

Всички цени са с включено ДДС

Ново в Аванти

Arrogant frog? Арогантната жаба
Дизайнът на френските вина е все още сериозно притиснат под камъка на традицията. Преобладават пасторални картини, замъци, реки, лозя и хералдически знаци.

Продължава...
В момента има 22 посетителя в сайта

Алкохол

Всичко, което трябва да знаеш за виното

Любопитни Факти - Алкохол

Всичко, което трябва да знаеш за виното
Медицинските изследвания твърдят, че и червеното, и бялото вино изобилстват от антиоксиданти. А ти знаеш колко са полезни те за теб.
Вината се разделят още на сухи, полусухи и десертни.....

 

Видове Уиски

Любопитни Факти - Алкохол
Уискито е вид силно спиртно питие (алкохол), което се получава от пшеница, ръж или ечемик. Понякога към уискито се причислява и бърбънът, който се вари от царевица.
 

Bushmills

Любопитни Факти - Алкохол

Old Bushmills Distillery била основана през 1608 година и в момента е собственост на голямата алкохолна компания Diageo. Bushmills уиски се произвежда, отлежава и бутилира в Bushmills дестилерия в Bushmills, County Antrim, Северна Ирландия. Дестилерията е туристическа атракция с около 110 000 посетители годишно........

 

История на Джак Даниелс

Любопитни Факти - Алкохол

Джак Даниелс - възникване

Jack Daniel’s Tennessee Whiskey притежава характеристики, които го доближават до бърбъна, но отличителните му особености го поставят в една самостоятелна категория – Tennessee Whiskey.......

 
Още статии...
Тютюневи Изделия

Историята на тютюна
Насладата от тютюна трае дълго и вкусът му се усеща дори след като цигарата, пурата или лулата е изгасена. Това изкушение има и своя история.

Продължава...