Добре дошли

Добре дошли на обновения ни сайт.

В категория Цени продукти ще намерите опростена подредба на всички наши продукти, позволяващта бързо и лесно намиране на всеки продукт и неговата цена.

В модула Най-търсени продукти автоматично се показват продуктите за които са направени най-много търсения от нашите клиенти.

Раздела Шок цени показва текущите ни промоции и намаления.

Всички цени са с включено ДДС

Ново в Аванти

Пенливо Вино Бабълс 0,75 л. Карнобат
Нова марка в семейството на Карнобат. Италианският им контрагент Villa Di Vino Italia е поверил маркетинга и дистрибуцията на нова за България марка, станала популярна на остров Корсика и хит сред летните туристи и забавления. Напитка с невероятни качества и свежест.

Продължава...
В момента има 23 посетителя в сайта

Алкохол

Jameson

Любопитни Факти - Алкохол

Jameson е ирландско уиски, което се произвежда само в една дестилерия. Марката в момента е собственост на френската компания Pernod Ricard. Уискито Jameson се придържа към традициите на уискитата произвеждащи се в една дестилерия да се използва само един тип малцов ечемик, но Jameson смесва малцовият ечемик с немалцов „зелен” ечемик.

 

TUBORG ФАКТИ, КОИТО НЕ ЗНАЕТЕ

Любопитни Факти - Алкохол

ИСТОРИЯ
Историята на Tuborg започва през 1873 г., когато група датски банкери и индустри­алци купуват имението на сънародника си Йонас Туе, което той е кръстил на себе си Tuesborg. На 13 май 1873 г. те основават Aktieselskabet Tuborgs Fabrikker. Първоначално – освен с пивоварство – новата компания се занимава с производство на стъкло и с тър­говия на дребно.

 

J&B

Любопитни Факти - Алкохол

През XIX век уискито J&B принадлежало само на аристократите, но с времето станало общодостъпно. Един от вариантите на тази марка - J&B Rare е една изключитена напитка, лека и с деликатен вкус и аромат.

 

3-ри коктейла за зимата

Любопитни Факти - Алкохол

Червеното вино и тъмната бира са класиката на зимата. Ако обаче искаш да направиш нещо по-специално за вечер с приятели или за следващия път, когато гаджето ти дойде на гости, можеш да забъркаш някой зимен коктейл.

 
Още статии...
Тютюневи Изделия
За пурите и пуретите...
"Ако съпругата Ви не харесва аромата на Вашата пура, сменете съпругата." Зино Давидоф
Продължава...