Добре дошли

Добре дошли на обновения ни сайт.

В категория Цени продукти ще намерите опростена подредба на всички наши продукти, позволяващта бързо и лесно намиране на всеки продукт и неговата цена.

В модула Най-търсени продукти автоматично се показват продуктите за които са направени най-много търсения от нашите клиенти.

Раздела Шок цени показва текущите ни промоции и намаления.

Всички цени са с включено ДДС

Ново в Аванти

Пенливо Вино Бабълс 0,75 л. Карнобат
Нова марка в семейството на Карнобат. Италианският им контрагент Villa Di Vino Italia е поверил маркетинга и дистрибуцията на нова за България марка, станала популярна на остров Корсика и хит сред летните туристи и забавления. Напитка с невероятни качества и свежест.

Продължава...
В момента има 24 посетителя в сайта

Алкохол

Four Roses. Видове

Любопитни Факти - Алкохол

Компанията стартира през 1884 година в Луисвил, щата Кентъки. Неин основател е Пол Джонс Jr. Името на компанията е свързано по интересен начин с неговата любима, която му казала, ако реши да приеме неговото предложение за женитба, на предстоящия голям бал ще носи четири червени рози. Тя го направила и този факт послужил като вдъхновение за новия бърбън бизнес.

 

Коктейли с водка

Любопитни Факти - Алкохол

501 Blue
Необходими продукти:
30 мл. водка
20 мл. Шнапс боровинка
20 мл. Синьо Кюрасо
Спрайт или 7UP
Чаша – Колинс
Начин на приготвяне: Разбийте първите три съставки в шейкър с лед и прецедете в чаша Колинс. Долейте с газираната напитка, украсете със спирала от лимон и сервирайте със сламка.

 

Водка Финландия

Любопитни Факти - Алкохол

Преди 10 000 години, Финландия е била покрита с дебел слой лед - това е периодът на "Истинското начало" в историята на финландската водка. Когато настъпило затопляне и Незалязващото слънце започнало да разтопява хилядолетните ледници, започнал периодът на "Истинското пробуждане".

 

Посрещнете зимата с коктейл в ръка

Любопитни Факти - Алкохол

Идването на студеното време слага край на много удоволствия - препичането на слънце и дългите разходки, но не и на приятните моменти с освежаващ коктейл.

 
Още статии...
Тютюневи Изделия

Интересни факти за пурите:
Любителите на този вид тютюн се наричат афисионадо /aficionado/ - от испански - предан, обичащ, желаещ.
Според легенда кубинките разстилали листовете тютюн върху гола кожа, затова техните пури били най-хубави.

Продължава...