Любопитни Факти - Алкохол

С цел да дадем на клиентите си, това, което те търсят, ние произвеждаме винтаа 35-ти Паралел Резерва, следвайки концепцията Bi-Valley (Две долини); култивираме един и същ сорт в две различни долини.


Именно този е начинът на производство, който дава на 35-ти Паралел перфектен баланс, аромат, концентрация, интензивност и зрялост, а също така е това, което го прави идеалено вино за голямо разнообразие от храни, подобряващи вкуса му.
Сорт: 100% Каберне Совиньон 
Произход: Долини Майпо и Аконкагуа, Чили. Избрахме лозя в долините Майпо и Аконкагуа, за да получим великолепно, типично Каберне Совиньон. Вино с интензивен плодов характер, концентрация и мекота, прекрасно допълнени от отлежаването му в дъб.
Винопроизводство: Ръчна беритба. Ферментацията се провежда в малки стоманени съдове при температура до 26ºС, за да се постигне оптимална екстракция. След приключването й виното отлежава върху утайката за 10 дни, след което се прехвърля във френски дъбови бъчви за 6 месеца.
Характеристики: Интензивен червен цвят. Интензивни аромати на зрели червени плодове в комбинация с нотки на касис и ванила. В устата виното е много концентрирано, със сладки и елегантни танини и приятен, настойчив финал.
Предложения за сервиране: Идеална компания за месо – стек или патица, както и за зрели сирена. Да се сервира при 17 до 19ºС. Може да се съхранява за 4 години.